Boende flygel / Lammrunda

Välkommen att boka:

Lammrunda

Boende

LAMMRUNDA

Välkommen på en upplevelsevandring av livet på landet med lamm, Border Collie som jobbar och Gotlands natur. Vackert, fridfullt och roligt året runt.

Följ med på lammrunda och ta del av vår vardag med djuren och hur våra Border Collies arbete med djuren. Välj vilken tur du vill gå:

  • Lammrunda: Lammrunda är det som vi kallar det för den tur vi gör när vi ser till våra djur ute på bete. Häng med! Turen avslutas med fika. Pris: vuxen 250 kr Barn 145 kr

Denna tur passar dig som finner glädjen i mötet med djur, natur och det hållbara. Vi samlas på Ammor Gård vid Gårdsbutiken, sen vandrar vi ut i betesmarken och träffar lammen och ser hur hundarna arbetar. Vi avslutar gemensamt där vi startade.

Turen är på ca 2,5 km. Ta på dig skor för vandring och sköna kläder efter väder.

Endast förbokade platser. Ammor Gård. För bokning: 0733428083 info@ammorgard.se

BOENDE

Välkommen att bo på lammgård!

Ammor Gårds flygel är 40 kvm, högt i tak och en trevlig miljö. Badrum med toalett och dusch. Stor uteplats. Allrum med tv och balkong med sängplatser. Inget kök men kylskåp, micro, vattenkokare, kaffekokare, grill, köksutrustning. 

Flygel

Här är gångavstånd till natursköna strövområden, Paviken naturreservat, badplats, 5 min till Sveriges bästa golfbana,  buss, shop och restaurang. Vi hjälper dig att hitta aktiviteter efter önskemål.

Mer info om Västergarn och vad du kan göra hittar du här.

  • Bed
  • Bed & Breakfast
  • Uthyrning veckovis, helgvis eller efter egna önskemål

Boka: 0733 – 42 80 83 eller e-posta: info@ammorgard.se

Priser

  • vecka 6590
  • 1 natt 1300

Priserna inkluderar: 2 bäddar, sänglakan, handduk och slutstäd. Extrabäddar går att ordna vid önskemål med ett tillägg på 300 kr / natt. Frukost som tillval 90 kr / måltid.